16 Aralık 2009 Çarşamba

mutsuzluk: başarı: new york: viski: mad men


3.sezon finalini izleyeli 2 gün kadar oldu. e2'yi bekleyemeden hemen izledim. yazmamak olmaz çünkü on numara bir final oldu bu yavaş yavaş damardan işleyen dizi hakkında..

erkeklerin ve kadınların ölümüne mutsuz olduğu yıllar düşünün. bütün ilişkilerin kandırmaca olduğu, zencilerin insan yerine konmadığı, bolca viski içilen , bolca sigara içilen, sabahlara dek ajanslarda çalışılan, seksin bugünkü kadar ulu orta olmadığı, metreslerin erkeklerin dünyasındaki öneminin kocaman olduğu, erkeklerin kadınlarını aldattığı , kadınların erkeklerini aldattığı, kennedy'nin ölümüne bir ülkenin ağladığı, vietnam'dan gelen adamların psikolojilerin darmadağın olduğu, kapitalizmin temellerinin ölümüne atıldığı, amerikan rüyasının trajedilerinin bolca olduğu, bireylerin toplumları alt üst ettiği yıllar düşünün.

mutsuzluk: başarı: new york: viski ve mad men'dir işte orası.


şirket( sterling cooper) yine satımak istendi. bu sefer don draper buna dayanamadı haliyle. karşı geldi.

ekibi ayarladı, ofisini ve projelerini ve müşterilerini toparladı ve en baştan başlamak üzere bir yolculuğa çıktı...

bunu dışında betty denen hatun hunharca boşanma davası açtı bu güzel adama. gitti götün biriyle kaçtı iki çocuğunu ortada bırakarak... çünkü don'un geçmişiyle ilgili her şeyi öğrendi. don itiraf etti. betty ayrılmayı seçti. ben bu kadar anlayışsız, bu kadar histerik, bu kadar orospu bir hatun görmedim amınakoyim. hele ki don'a seni sevmiyorum demesi vardır ki son bölümde .. don'un nutkunun tutulduğu an da cabası...

4. sezon baya merak edimekte.

ekip evden bozma bir yerde ne yapacak bakalım bundan sonra?

betty don'dan ayrılacak mı? ( ayrılsın be)

don öğretmen metresiyle evlenecek mi? ( evlensin be don'a karısından daha fazla değer veriyor)

bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder